FRIGOBEAIR


Produktet tona

Gama jonë e gjerë e njësive të efikase të kondicionimit ju ofron ftohje dhe ngrohje gjatë gjithë vitit.

 • Efikasitetit të energjisë
 • Design i përkryer
 • Komfort Optimal
 • Mjete Moderne
 • Kontrolle të zgjuar

Industriali ka një rekord brilant në përgjigjen ndaj kërkesave komplekse të klientëve në gjithçka.

 • Plan dhe design
 • Ndërtim i lehtë
 • Makina hidraulike
 • Pajisjet dhe pjesët

Frigobeair business is  sale of complete systems for commercial refrigeration, through the integration of the specific product lines offered by its brands.

 • Cases and serve-over cabinets
 • Positive temperature vertical
 • Negative temperature vertical
 • Plug-in refrigerated cabinets
 • Commercial and industrial cold rooms
KONTROLLO


Produktet
tona

RXYQ-PYLK

RXYSQ-T8Y1B9

RZASG-MV1