Makineri për mbajtjen dhe përpunimin e mishit si dhe për mbajtjen e frutave dhe perimeve

unnamed

 

Frigo Beair ju ofron makina individuale paketimi, deri në linjat e plota të linjave të paketimit. Pavarësisht nga madhësia juaj, ne ofrojmë zgjidhjen e saktë të paketimit. Bashkuar me mbështetjen e klientit në industri, ju nuk po blini vetëm një makinë, por po merrni një partner afatgjatë.