Një instalim optimal me kosto minimale

Përmes shërbimeve tona mbështetëse, një instalim i mirëmbajtur arrin:

Krijimi i klimës së përsosur në shtëpi shkon përtej blerjes dhe instalimit të një produkti. Po ashtu është edhe arritja e rehatis gjatë gjithë vitit, efiçienca e energjisë, besueshmëria dhe kontrolli. Në Frigo Beair, ne ofrojmë një përzgjedhje të shërbimeve të mbështetjes dhe mirëmbajtjes për të siguruar që sistemi juaj të arrijë performancë optimale gjatë gjithë jetës së saj.

Objektivat
e qëndrueshmërisë

%

Rritjet e Shitjeve

%

Prototipet dhe Prodhimet

%

Më shumë punonjës pas çdo viti

Çfarë Ofrojmë

Funksionimi, mirëmbajtja dhe riparimi

Ne e kuptojmë se nuk po kërkoni një furnizues, por një partner. Kjo është arsyeja pse ne e bëjmë misionin tonë që t'ju shoqërojmë gjatë projektimit, vendosjes dhe mirëmbajtjes së instalimit tuaj për të ofruar një produkt që plotëson të gjitha nevojat tuaja klimatike. Së bashku me partnerët tanë të shërbimit, ne ofrojmë një gamë të planeve të shërbimit për të mbikëqyrur, menaxhuar dhe monitoruar instalimin tuaj.

Përmirësimet dhe optimizimet

Për të përmirësuar performancën dhe për të zgjatur jetën e sistemit tuaj, ne kemi zhvilluar një sërë përmirësimesh

Shërbimi i komisioneve

Nga fillimi dhe testimi deri në pagesën përfundimtare të produktit, përfaqësuesit e Shërbimit Daikin janë atje për të ofruar mbështetje për çdo hap të procesit të instalimit. Praktikat tona efektive i ndihmojnë të gjithë instaluesit të sigurojnë që instalimi i Daikin vazhdon të funksionojë në performancën maksimale.

 

Asistenca Teknike e projekteve të Frigobeair

Nëse bëni zgjidhjen e duhur për aplikimin ose integroni sistemin tonë HVAC-R në sistemin tuaj të menaxhimit të ndërtesës, specialistët dhe inxhinierët tanë me përvojë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë.

Politikat e garancisë së Frigobeair

Ne ofrojmë një gamë të garancive standarde që mbulojnë pajisjet tona të ajrit të kondicionuar, të aplikuar, ftohjes dhe ngrohjes. Projektuar për të përmbushur nevojat tuaja të instalimit, ne ofrojmë kushte të ndryshme të garancisë standarde nëse jeni anëtar i një prej programeve tona partnere.

Pjesët dhe materialet e konsumit

Të gjithë komponentët që përbëjnë një zgjidhje Frigo Beair janë të cilësisë të lartë. Kjo do të thotë që nëse një komponent zëvendësohet nga një instalues i Frigo Beair, mund të sigurohesh që instalimi yt do të ruajë efikasitetin dhe performancën e tij maksimale.