Ju merrni shpejtësi, fleksibilitet dhe kontroll më të mirë për të prodhuar automjete më shpejt me saktësi më të madhe.

Industrialet ka një rekord brilant në përgjigjen ndaj kërkesave komplekse të klientëve në gjithçka.

Gjenerata e re e Teknologjisë së Përparuar

Komoditet në Efikasitet Optimal ~ I Sigurtë dhe i lehtë në Përdorim

Nëse jeni një pronar shtëpie, tregtar ose administrator hoteli, zgjidhjet tona të ngrohjes dhe ftohjes Daikin do të plotësojnë nevojat tuaja. Filloni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin tuaj të ndërtimit.

Mirë se vini në sondazhin e Daikin për kënaqësinë e klientit!

Partnerët tanë të huaj

Nëse jeni një pronar shtëpie, tregtar ose administrator hoteli, zgjidhjet tona të ngrohjes dhe ftohjes Daikin do të plotësojnë nevojat tuaja.

Filloni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin tuaj të ndërtimit.

daikin confort
logo_rivacold
epta
irsap
costan
sital klima

Daikin Europe N.V. është një prodhues dhe furnizues kryesor i pajisjeve të ngrohjes, ventilimit dhe kondicionimit të ajrit, duke përfshirë pompat e nxehtësisë dhe ftohjen. Ne përdorim teknologjinë tonë të nënshkrimit me zgjidhje me kosto efektive për të formuar të ardhmen e sistemeve të ngrohjes, ftohjes, ventilimit dhe ftohjes dhe të sigurojmë që klientët mund të varen nga Daikin për komoditetin maksimal.