Përjetoni klimën tuaj të përsosur me Frigo Beair

Me zgjidhjet tona të besueshme të kontrollit të klimës, kurrë nuk do të duhet të sakrifikoni rehati për efikasitetin e energjisë.

Një zgjidhje e plotë për kontrollin e klimës në shtëpinë tuaj

Nga ngrohja qendrore dhe klimatizimi, tek sistemet e kontrollit të zgjuar dhe opsionet diellore, ne kemi ngrohje, ujë të nxehtë dhe zgjidhje ftohje për çdo dhomë në shtëpinë tuaj. Mësoni më shumë rreth opsioneve në dispozicion për shtëpinë tuaj.

perla resort 1

Gjej zgjidhje perfekte Frigo Beair për shtëpinë tuaj

1544090580267

Daikin Altherma temperaturë të ulët ajër-ujë pompë ngrohje

 • Për ngrohje, ujë të nxehtë dhe ftohje
 • Mundësuar nga 75% ajër dhe 25% energji elektrike
 • Mbështetje diellore fakultative
 • Ideale për shtëpitë e reja dhe ndërtesat e gjelbra
1544090580285

Kaldaja e kondensimit me gaz

 • Për ngrohje dhe ujë të nxehtë
 • Mundësuar nga gaz
 • Mbështetje diellore fakultative
 • Ideal për renovimin dhe zëvendësimin e kaldajave të vjetër të gazit
1544090580274

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër

 • Për ngrohje dhe ftohje
 • Mundësuar nga 80% e ajrit dhe 20% e energjisë elektrike
 • Ideale për shtëpitë e reja, ndërtesat e gjelbra dhe zëvendësimin e sistemeve të vjetra elektrike

Ndërtoni vetë zgjidhjen tuaj

Ne ofrojmë sisteme të ngrohjes dhe ujit të nxehtë që janë përshtatur për buxhetin tuaj dhe nevojat. Nga të rinovueshme në burimet tradicionale të energjisë, ne ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të mirë për shtëpinë tuaj.

Përfitoni nga disa burime të rinovueshme dhe tradicionale të energjisë për të ngrohur hapësirën tuaj.

Nga energjia e rinovueshme si ajri, uji, toka, diellore dhe hibride (pompë e gazit dhe e nxehtësisë), në burime tradicionale si gaz dhe naftë.

Zgjidhje të qëndrueshme

Gama jonë e gjerë e burimeve energjetike dhe kombinimeve hibride garanton që ju të keni më shumë zgjidhje efikase për ngrohje dhe ujë të nxehtë për nevojat tuaja dhe në shtëpi.

Zgjidhjet e ngrohjes Frigo Beair ju ofrojnë ngrohje dhe ujë të nxehtë duke nxjerrë energji nga një sërë burimesh të rinovueshme, duke përfshirë ajrin, ujin, tokën dhe diellin, ose duke optimizuar efikasitetin e gazit dhe naftës me teknologjinë e kondensimit të Frigo Beair.

range of products heating-01