support-900x400

Përshëndetje! Për ta bërë më të lehtë për ju, klientët tanë, ne sigurojmë 24 orë nga 7 ditë mbështetje për çështje teknike dhe kërkesa për informacion nëpërmjet telefonit ose emailit. Showroom jonë hapet nga e hëna deri të shtunën nga ora 8:00 deri në orën 20:00 dhe ju keni mundësinë të kërkoni çdo informacion për të kuptuar se si punon njësia juaj në mirëmbajtjen dhe kujdesin e përditshëm.

Në këtë faqe Frigo Beair Technology siguron një bisedë që i përgjigjet pyetjeve më të shpeshta. Nëse keni kërkesa shumë specifike për produktin tuaj, inxhinierja e Showroom do të caktojë një takim në ambientet tona. Ne ofrojmë arkitektë dhe konsulentë mbështetje për ta bërë më të lehtë, efektive dhe në më pak kohë për të patur rehatin e shtëpisë së ëndërrave.

Pikat e forta të kompanisë sonë janë që t'ju ofrojmë markat e reja me efikasitet të lartë dhe me konsum më të vogël të energjisë, produkte të siguruara me një dizajn të ri, cilësi më të lartë në komoditetin dhe sigurinë më të lartë dhe më e rëndësishmja me një akses të kontrollit të zgjuar.

 

Kontakto Suportin:
+355 69 20 80 372